gdsgsdds

Rólunk


Egy könyv kellene, amitől eldobod az agyad? Régóta nem találod a zenét, amiért igazán rajongani tudnál? Eleged van a hatalmas, lelketlen boltokból, a tömegtermelésből és tömegfogyasztásból? Nincs elég időd az értékes dolgok felkutatására? Minket keresel!

A NOW Books & Music az első valóban független kiadó Magyarországon, ami a kortárs underground irodalom és zene legjobbjaira fókuszál.

Célunk a kortárs kultúra kiemelkedő darabjainak bemutatása, az írók, a zenészek és a független boltok támogatása. A NOW Books & Music nem csak a többi kiadótól független, hanem a nagy bolthálózatoktól is, amik akkora haszonkulccsal dolgoznak, hogy a végére nem marad semmi annak, aki a legtöbbet tette egy mű megszületéséért: magának a művésznek. A saját webshopunk mellet kizárólag kis könyves- és zeneműboltoknak szállítunk, ahol az eladók egy regény tartalmát nemcsak a fülszövegről ismerik, ahol a pénztárgép mögött könnyen olyan személyt fedezhetsz fel, akivel előző éjjel egy koncerten találkoztatok.

Gerillák vagyunk. Igazi harcosok. A legváratlanabb helyeken bukkanunk fel. Ott vagyunk a koncerteken, a parkokban, a kedvenc antikváriumodban és a pult mögött a romkocsmában. Mackójelmezbe bújva mi adjuk a lufit a gyerekeknek. Mi ültetünk virágot a járda szélére éjszaka, és csak egy névjegykártyát hagyunk hátra. Mi javítjuk a biciklidet vagy adjuk a legjobb szendvicset a kedvenc kávézódban. És legfőképpen: mi vagyunk azok, akik a legjobb könyveket és lemezeket adják a kezedbe!

Évente csak néhány könyvet és lemezt szeretnénk kiadni, hogy minden megjelenéssel megfelelőképpen tudjunk foglalkozni. Mindenből három változat készül, hogy eldönthesd a te ízlésednek mi felel meg leginkább: digitális, hagyományos és a gyűjtőknek/szerelmeseknek ajánlott különleges kiadás. Ez utóbbi nagyon kis példányszámban készül majd: egyedi, számozott, kézzel kötött könyvek és gyönyörű borítóba bújtatott bakelitlemezek formájában. Minden kézzelfogható verzió mellé elküldjük a digitális változatot, hogy magaddal vihesd bárhova. Adott esetben ezek akár a te elképzeléseidhez igazítva, egyedi megrendelésre is készülhetnek.

Tudjuk, látjuk, hogy mennek a dolgok Magyarországon a könyv- és zenekiadás terén, mi pedig változtatni akarunk. Azt szeretnénk, ha a NOW Books & Music egy olyan kiadó lenne, ahol megjelenni presztízs és öröm. Célunk, hogy az emblémánk garanciát jelentsen rá, hogy az adott alkotás nagyon magas minőséget képvisel. Nyitott szemmel és előítéletek nélkül válogatjuk, és adjuk tovább nektek a különleges olvasni- és hallgatnivalókat.

NOW Books & Music

NOW Books & Music