Muzsik és Volkova: Rövidesen találkozunk [digitális]

2000Ft

  • Band: Muzsik és Volkova
  • Kiadó: NOW Books & Music
  • Felvétel: Prommer Patrik (skizoid audio)
  • Megjelenés: 2017.12.13.
Kategória: Címke:

Leírás

Egy korszak lezárása: Rövidesen találkozunk. Hét új dalt gyűjtött egy csokorba Muzsik és Volkova, a valaha volt ZUP magyar-orosz dalszerző testvérpárja. Újabb indie folkos, akusztikus utazás a greengrass világában!

 

1. Postaláda
2. Unom már
3. Nincs baj
4. Tejfehér
5. Álmomban
6. Túl gyors nekem ez a világ
7. Kispolgár, ébredj!

 

 

Muzsik és Volkova, azaz Farkas Krisztina és Farkas János Magyarország keleti csücskéből, Záhonyból származnak, az elmúlt tíz évben a ZUP tagjaiként zenélték körbe az országot, majd 2016 nyarán fordulópont jött el az életükben, és egy teljesen új zenei irányvonal mentén duóban kezdtek el dolgozni. Ennek eredményeként született meg a Muzsik és Volkova I, II, és III kislemez-trilógia. A Rövidesen találkozunk tovább feszegeti a szubjektív határokat.

A kislemez-trilógiával beugrottak a klub- és fesztiválvilágba is, idén már a Fishing on Orfűn is felléptek, júliusban pedig megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját és az Óriás és Quimby előtt játszottak a Budapest Parkban is. Ősszel aztán munkához láttak, sorra alakultak az új dalok, kihoztak két single-t, végleg elhagyták a ZUP nevet, és maradnak “csak” Muzsik (János – ének, gitár, basszusgitár, dob, szájharmonika) és Volkova (Kriszti – ének, tangóharmonika, billentyű, ukulele, basszusgitár, apró kütyük). A most érkező Rövidesen találkozunk már a NOW Books & Music gerilla-kiadó gondozásában jelenik meg, akik a duó ügyes-bajos dolgait is egyengetik majd a jövőben. A hét dalt összefogó album a skizoid audio stúdióban készült Prommer Patrik keze alatt, aki nemcsak producerként vett részt a munkában, hanem zenészként is (dob, dobro). Két régi zenészbarát is hozzátett néhány dalhoz, Harangozó Sebestyén (gitár, Szabó Balázs Bandája) villanygitározik az Álmomban c. dalban és Pesti Mátyás (Nunki Bay Starship) nagybőgőzik a Tejfehérben, a Túl gyors nekem ez a világban és az Unom márban.

 

Lemezbemutató: 2018.01.25., Mika Tivadar Mulató (fb esemény itt)

 

Muzsik és Volkova a facebookon itt
kapcsolat, booking: now.books.music@gmail.com, muzsikesvolkova@gmail.com

 

Comments

comments