Storno Milan: Földalatti nyár – EXKLUZÍV KÖTÉS

9900Ft

  • Szerző: Storno Milán
  • Szerkesztő: Csepregi János
  • Oldalszám: 196
  • ISBN: 978-963-12-6547-7
  • Megjelenés: könyv + eBook
Kategória: Címke:

Leírás

Elkészült Storno Milán Földalatti nyár c. kísérleti prózájának exkluzív, kézzel kötött változata is, a’la Dávid Barbara könyvkötőművész.

Színes, finom bőrök, a napsugár arany csíkjai és a végtelen út jelenik meg a kézzel készített kötésen, az olvasásnak egyedi élményt adva így. Összesen 5 darab készült, így valóban egy különleges és egyedi összművészeti tárgyat tudhatsz a magadénak, ha megrendeled. Az exkluzív kiadás bolti forgalomba nem kerül, kizárólag innen, a webshopból juthatsz hozzá. Csapj le rá!

Természetesen ehhez is ajándékba adjuk az eBook változatot (ePUB formátumban).

 

 

A kötetről:

Storno Milán az átlag egyetemisták átlag nyarát tölti Budapesten. Storno Milán nem szép, de nem is csúnya. Nem gazdag, de nem is csóró. Nincsen barátnője, de azért vannak női. Poharasként dolgozik egy szórakozóhelyen, van fizetése és van egy faszkalap főnöke. Diákmunkás a diákmunkásoknak járó nettó szar fizetéssel. Storno Milán ha éppen nem dolgozik, akkor költi a pénzét. Amit megkeres, azt nagy részben el is veri. Piára, fűre, cigire. Bebaszások követik a józanodásokat, a jó munka pedig a jó pihenéssel kezdődik. Storno Milán az ipszilongenerációsok szindrómájában szenved. Szülei megteremtették a létbiztonságot és a lehetőségek tárházát, ő pedig nem tud választani. Sodródik. Mindenhez ért egy kicsit, de semmihez sem igazán. Egy valamiben viszont világklasszis; a megfigyelésben. Bár nem tudja, hogy mihez kezdjen az életével, egy dologban biztos: pörög az agya és mindent kegyetlen pontossággal elemez. Rideg távolságtartással és cinikus humorral szemléli a környezetét és saját életét. Hirtelen elhatározással felmond a munkahelyén, megspórolt pénzével és lakótársával, aki inkább sorstárs mint barát, lelépnek a városból, hogy kergessék a tökéletesség illúzióját. De egy biztos; a nihil elől nem lehet menekülni. A pénz fogy, és a nyár is a végéhez közeledik…

 

A könyv hagyományos változatát itt találod, amit ha személyesen szeretnél beszerezni, ezekben a boltokban teheted meg.

 

A trailereket Mácsai Mikul készítette. 

 

 

Comments

comments