Akció!

KARÁCSONYI EGYBECSOMAG!

10500Ft 8500Ft

  • A csomag tartalma: Décsy Eszter / String Theory: Ördöggerinc [ hangvíziós zenovellák ]; Storno Milán: Földalatti nyár [ kísérleti regény ]; Muzsik és Volkova: Rövidesen Találkozunk [letöltés]; The Royal Freak Out: Full Circle CD és letöltés; NOW Boos & Music gerilla-táska
Kategóriák: , ,

Leírás

NOW Books & Music teljes egészében a tiéd lehet!

 

A csomagunkban benne lesz A Muzsik és Volkova legújabb, Rövidesen Találkozunk névre hallgató albuma, digitális letöltés formájában.

 

 

Emellé a The Royal Freak Out Full Circle című négyszámos kislemeze CD alakban, valamint letölthető mp3-ként is. A srácok jelenleg új dalokon dolgoznak, készül az első nagylemez, ami várhatóan a 2018-os év folyamán jelenik majd meg, termérszetesen nálunk.

 

Jó zene mellé még egy kis zenét és irodalmat adunk; Décsy Eszter és a String Theory zenekar közös projetjének, az Ördöggerincnek a teljes verzióját adjuk, ami egy rendhagyó hangvíziós zenovella kötet. Benne van a Lipka Lilla által illusztrált, gyönyörű vászonborítású könyv, ennek az eBook változata és a teljes hanganyag (ePUB és mp3 letöltés), amin a String Theory aláfestésével Kautzky Armand, Pálos Hanna és Kalapos Éva Veronika hangja is hallható.

 

A másik kötet pedig a fiatal és titokzatos Strono Milán kísérleti prózája, a Földalatti nyár. A regény nem csak aktuális generációs kérdéseket boncolgat remek érzékkel és cinizmussal,  de a szöveg a tipográfiával és különleges kötészeti megoldásokkal is túlmutat a hagyományos textualitáson, ezzel arra sarkallva az olvasót, hogy maga is a részese legyen a regénynek; kukucskáljon, vadásszon vagy rombolja a lapokat. Mindehhez természetesen hozzácsapjuk az eBookot is (ePUB letöltés).

 

Mindezeket egy jó kis gerilla-táskába csomagolva küldjük el, amin a kiadó gorillája leselkedik a gyanútlanokra.

Ha mégis külön-külön szeretnéd megrendelni bármelyiket, keresd a webshopunkban!

 

bag13

 

Comments

comments